Skip to main content
FOX 615 – WAN Modernizasyonu

Gerçek zamanlı Kamusal Hizmet  iletişimi için olağanüstü bir çoklu hizmet platformu olan Hitachi Energy’nin FOX615 ürünü, geleneksel TDM (PDH / SDH) ve Çok Protokollü Etiket Anahtarlama – Taşıma Profili (MPLS-TP) teknolojilerini yerel olarak kullanan yeni uygulamaları ele almak için tasarlanmış en son standartları destekleyen hibrit bir çözümdür. 

Enerji hizmetlerinin mevcut iletişim ağlarının çoğu, belirli iletişimlere özel devreler tahsis eden ve böylece bant genişliği, gecikme süresi ve simetri gibi gerekli iletişim performansı parametrelerini garanti eden Zaman Bölmeli Çoğullamaya (TDM) dayanmaktadır. Günümüzde ise yeni standartlar, paket anahtarlamalı teknolojilere (örneğin IEC 60870-5-104 veya IEC 61850) dayanmaktadır ve bu nedenle paket anahtarlamalı bir MPLS omurga ağına doğal olarak entegre olmaktadır.

MPLS başlangıçta dinamik kamu telekomünikasyon ağları için yaratıldığında ve IP/MPLS olarak uygulandığında, SDH ağlarının iyi bilinen özellikleri geride bırakıldı. Bu nedenle standardın geliştirilmesi gerekti ve MPLS-TP, SDH’den MPLS dünyasına çift yönlü ve statik kanal yönlendirme veya Operasyonel Yönetim Bakımı (OAM) kullanarak uçtan uca kanal denetimi gibi eksik özellikleri geri getirdi. FOX615, uygulanan hibrit yaklaşımın bir parçası olarak yerel MPLS-TP ve SDH işlevselliği sağlar.

FOX615, geleceğin MPLS-TP teknolojisinin en son SDH teknolojisiyle birleşimiyle, bir Kamusal Hizmet  ağında teknolojiyi taşımak için kolay ve esnek bir yol sağlar. Bugün sahada kullanılan tüm FOX615’ler kolayca MPLS-TP’ye yükseltilebilir. Ayrıca SDH ve MPLS-TP’nin tek bir düğümde paralel olarak uygulanmasına ve trafiğin performans gereksinimlerine göre ayrılmasına olanak tanır. Diğer bir seçenek de sadece saf bir MPLS-TP düğümü uygulamaktır. FOX615 bugün bir Kamusal Hizmet  kuruluşuna, gerçek zamanlı Kamusal Hizmet  iletişimi için diğer tüm çoklu hizmet platformlarından çok daha fazlasını sunmaktadır.

Merdivenköy Mah. Business İstanbul
No:2/A 34732 Kadıköy/İstanbul.
+90 216 340 7172
bilgi@avd.com.tr

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

AVD Teknoloji

Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak ve sektördeki yeniliklerin öncüsü olmak için sürekli olarak yenilikçi çözümler geliştiriyoruz.