Skip to main content
FOX 615 – FOXMAN-U

Hitachi Energy’nin güçlü ağ yönetim sistemi

Tüm İletişim Ağı Ürünlerimiz, FOX615 ve mesafe ve diferansiyel koruma için yardımcı programa özgü arayüzler dahil olmak üzere FOXMAN-UN’ye tamamen entegre edilmiştir. FOXMAN-UN, iletişim ağının grafiksel gösterimi, FOX615 ağ elemanlarının senkronizasyon durumunun bir görünümü ve bağlantıların performans izlemesi gibi gelişmiş denetim özellikleri sağlar. Ayrıca FOXMAN-UN, ürün yazılımı dağıtımı ve aktivasyonu gibi belirli görevlerin otomatikleştirilmesine ve programlanmasına olanak tanır.

Bakımı en aza indirme

FOX615, FOXCST grafik yapılandırma yazılımı kullanılarak yapılandırılır. Sezgisel kullanıcı diyalogları, ekipman görünümleri ve çevrimdışı yapılandırma yeteneği. Kullanıcıların ağ elemanlarının arıza süresini azaltmasına ve sorun gidermeyi hızlandırmasına yardımcı olur. FOX615’in FOXMAN-UN’a tam entegrasyonu, özellikle bir ağdaki MPLS-TP iletişim bağlantılarının verimli ve arızadan tasarruf sağlayan otomatik yapılandırmasına olanak tanıyan Ağ Paketi seçeneği olmak üzere birden fazla ağ öğesinin kolay yapılandırılmasını sağlar. Bu aynı zamanda daha büyük ağların makul çabalarla çalıştırılmasına da olanak tanır. FOXMAN-UN’un bir dizi Hitachi Energy Utility Communication cihazını entegre etme konusundaki benzersiz yeteneği, operatörlerin kamu hizmetlerinin operasyonel ağlarının genel performansını artırmasına yardımcı olur.

Dinamik protokolleri ile IP/MPLS, kanal yönlendirme bilgisinin yüke bağlı ağ yeniden yapılandırmalarından daha önemli olduğu istikrarlı operasyonel ağlarınkinden çok farklı olan değişken kamu telekom ağlarının gereksinimlerine iyi bir şekilde uyarlanmıştır. MPLS-TP, düğüm üzerinde birçok dinamik protokol çalıştırmak yerine kanal yapılandırması için ağ yönetim sistemlerini kullanan bir teknoloji olduğundan, ağın çalışması ve genel performans parametreleri önemli ölçüde kolaylaşır. Bu, elektrik şebekesi ortamında önemli bir husustur. Ağ elemanlarını tüm bu dinamik protokollerden kurtarmanın birçok avantajı vardır. Örneğin, düğümlerin kurulumunu, yapılandırılmasını ve sorun gidermesini çok daha kolay hale getirir, ayrıca donanımda ve düğümün güç tüketiminde karşılık gelen maliyet tasarrufu ile düğümün karmaşıklığını azaltır.

MPLS-TP Çekirdek Birimleri

CESM1&2, Çekirdek Ünite Anahtarlama (1/10 GbE Uplink)

CESM3, Yüksek Performanslı Çekirdek Birimi Anahtarlama (1/10 GbE Uplink)

Ethernet/IP

EPSI1, L2 Ethernet ve L3 Yönlendirme (10/100 BaseT)

ELET1, L2 Ethernet (10/100/1000 BaseT)

ETOP1, L2 Ethernet (GbE SFP)

EPOI1, PoE ile L2 Ethernet (10/100/1000 BaseT)

EROP1, L3 Yönlendirme (GbE SFP)

LEGACY DATA

SAMO2, TDM aktarımı (STM 1/4/16)

CEPI1, TDM Devre Emülasyonu (G.703 2Mbps)

LEDE1, TDM Veri Erişimi (G.703 2Mbps)

LECO1, TDM Veri Erişimi (G.703 64kbps)

LEDS1, Programlanabilir Seri Arayüzler

TELEFON

LESU1, Ses Abonesi (2 telli a/b Q.552)

LEXI1, Ses Değişimi (2 telli a/b G.711)

LEDA1, Veri Erişimi (2/4 telli E&M)

COSI1, Sesli Ortam Ağ Geçidi

TELEPROTECTION

TEPI2, Mesafe Koruması 

OPIC2, IEEE C37.94 Diferansiyel Koruma

TEGO1, IEC 61850 GOOSE Proxy Ağ Geçidi

BIGO1 – IEC 61850 proxy ağ geçidi arayüz birimi

GÜVENLİK VE ŞİFRELEME

SENC1 Kuantum Güvenli Şifreleme

Merdivenköy Mah. Business İstanbul
No:2/A 34732 Kadıköy/İstanbul.
+90 216 340 7172
bilgi@avd.com.tr

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

AVD Teknoloji

Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak ve sektördeki yeniliklerin öncüsü olmak için sürekli olarak yenilikçi çözümler geliştiriyoruz.